Om Kragegaarden

Vi får leveret det bedste økologiske mel og korn fra Kragegaarden på Fyn. Her driver Karin og Kristian Andersen et af de små danske møllerier, der dyrker og maler eget korn på stenkværn, og sælger som gårdsalg, på farmersmarkeder rundt i landet - og i vores melkasser.
Kristian Andersen omlagde for 15 år siden sit landbrug fra kvægdrift til økologisk landbrug og har siden oparbejdet et stort flot udvalg af kvalitets mel, korn og frø - alt sammen økologisk og uden sprøjtegifte. Kragegården udvider løbende samarbejdet med nabogårde og andre landmænd, der lægger om til økologisk landbrug. Du kan støtte op om den udvikling og få alt dit mel og korn leveret til hoveddøren ved at abonnere på vores melkasser.
De små møllerier adskiller sig fra supermarkedernes økologiske hyldevarer ved først at male kornet, når du bestiller det. Friskmalet korn har flere vitaminer og næringsstoffer den første måned efter, det er blevet malet. Og så er de små møllerier ikke en industrimølle af stål med døgn-bemanding og 18 tons lastbiler, men en lokal dansk bonde der følger kornets vej fra mark til mølle for til sidst at håndpakke det til dig. Besøg selv dit nærmeste mølleri eller Kragergårdens gårdbutik ved Kirkeløkken 8, Havndrup på Fyn.