FRI FRAGT v. køb over 500kr

Om Kragegaarden

Vi får leveret det bedste økologiske, biodynamiske mel og korn fra Kragegaarden på Fyn. Her driver Karin og Kristian Andersen et af de små danske møllerier, der dyrker og maler eget korn på stenkværn, og sælger som gårdsalg, på farmersmarkeder rundt i landet - og her via Rugkasse-abonnementet.
Kristian Andersen omlagde for 10 år siden sit landbrug fra kvægdrift til økologisk og biodynamisk landbrug og har siden fået oparbejdet et stort flot udvalg af kvalitets mel, korn og frø - alt sammen økologisk og biodynamisk. Kragegården udvider løbende samarbejdet med nabogårde og andre bønder, der lægger om til økologisk landbrug. Du kan støtte op om den udvikling og få alt dit mel og korn leveret til din hoveddør en gang om måneden ved at abonnere på Rugkasserne.
De små møllerier adskiller sig fra supermarkedernes økologiske hyldevarer ved først at male kornet, når du bestiller det. Friskmalet korn har flere vitaminer og næringsstoffer den første måned efter, det er blevet malet. Og så er de små møllerier ikke en industrimølle af stål med døgnbemanding og 18 tons lastbiler, men en lokal dansk bonde der følger kornets vej fra mark til mølle for til sidst at håndpakke det til dig. Besøg selv dit nærmeste mølleri eller Kragergårdens gårdsalg ved Kirkeløkken 8, nær Ringe på Fyn.