Øllebrød på æblemost

Øllebrød på æblemost

Opskrift fra Rugkopbager Dorte Munk-Petersen

  • 1 del Æblemost
  • 1 del Porter
  • Rugbrød i tern
  • Flødeskum
    1. I blød koldt natten over
    2. Koges igennem
    3. Serveres varmt med kold flødeskum.

    Dortes opskrift delt i Facebookgruppen "Rugkop - Tips, tricks & surdej":

    Lige dele æblejuice/most og porter (eller tilsvarende mørk øl) hældes over rugbrødsrester (skåret i tern) og stilles koldt natten over. Næste dag koges det op og serveres med iskold flødeskum 😋❤️
    Smager især godt, hvis det er brød med kerner, så der stadig er lidt struktur i øllebrøden (synes jeg)

    Velbekomme!

     

    Tilbage til blog

    1 kommentar

    This reminds me of what my grandmother made with dark bread and apple sauce.

    What would a approximate amount of bread be to in proportion to the liquid?

    Thank you.

    /BB

    Bengt

    Indsend en kommentar

    Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.