Driftstatus: Vi maler og leverer frisk mel som normalt - FRI FRAGT v. køb over 500kr

Om Rugkassen

Rugkassen - vores melabonnement

Tegn et abonnement og få økologisk dansk mel leveret friskmalet direkte fra Kragegården på Fyn. Her driver Karin og Kristian Andersen et af de små danske møllerier, der selv maler eget korn på stenkværn og sælger i deres gårdsalg, på farmers-markeder rundt i landet og her via Rugkasse-abonnementet.
Karin og Kristian Andersen lagde for 11 år siden om fra kvægdrift til økologisk og biodynamisk landbrug og har et fantastisk flot udvalg af kvalitets mel, korn og frø, og gården udvider løbende samarbejdet med nabogårdene og andre bønder, der lægger om til økologisk landbrug. Støt op om den udvikling og få alt dit mel og korn leveret foran din hoveddøren med et abonnement.
De små møllerier adskiller sig fra supermarkedernes økologiske hyldevarer ved først at male kornet, når du bestiller det. Friskmalet korn har flere vitaminer og næringsstoffer den første måned, efter det er blevet malet. 
Abonnerer du på Rugkassen, får du en særlig billig fragtpris på 50kr for op til 25 kg leveret til din hoveddør. (20kg ved levering til Pakkeshop). Du kan altid springe en rugkasse over, hvis du går ind på din Rugkop konto og noterer det.
Som udgangspunkt leveres Rugkassen til din hoveddør. Hvis ingen er hjemme, når Rugkassen leveres, har du som abonnent givet fuldmagt til, at Rugkassen må stilles ved hoveddøren (eller andet aftalt sted), og du har så selv ansvar for hurtigt at tage den indendørs. Rugkassen pakkes så de kan modstå almindelig regn. Du vil modtage besked på mail/sms, når vi afsender din Rugkasse.

Rugkassen er det mest fleksible melabonnement der findes. Du vælger selv alle varerne, du ønsker leveret til din hoveddør. Og du vælger selv hvor ofte. Fem dage inden vi pakker din Rugkasse, får du en email, hvor du kan justere indholdet, udskyde leveringen eller holde feriepause.