-
Genbrugsbrød
af Revka El Baz
Ingredienser:
Rugmel, fuldkornshvede, stærkt hvedemel, surdej, vand, salt, gammelt lyst brød, honning, valnøddeolie
Værktøj:
Dejspartel, stor b...
-
Briocheboller med kamut
af Revka El Baz
Ingredienser:
Fuldkornsmel af kamut, hvedemel, surdej, æg, vand, sukker, , salt, smør.
Værktøj:
Skål, dejspartel.
Tidsforbrug:
Dag 1 morgen...
-
Fuldkornsbrød med malt og tahin
af Revka El Baz
Ingredienser:
Stærkt, hvidt hvedemel, fuldkornsølandshvede, fuldkornshvedemel, lyst maltmel, surdej, vand, salt, honning, tahin
Værktøj:
Dejsp...
-
Rugbrød uden rug
af Revka El Baz
Ingredienser:
Fuldkornsmel af enkorn, spelt eller emmer, stenformalet sigtet hvede eller spelt, knækkede kerner af enkorn, spelt eller emmer (...
-
Formbrød med havregrød, kærnemælk og sesam
af Revka El Baz
Ingredienser:
Fuldkornsmel af hvede, spelt, emmer, enkorn eller durum, Stenformalet hvedemel, bagestærkt hvedemel (fx. type xx), surdej, kerne...
-
Nemme boller med spelt, havregrød og honning
af Revka El Baz
Ingredienser:
Fuldkornsspelt, stærkt hvidt mel, surdej eller gær, vand, salt, havregryn, honning, smør
Værktøj:
En skål og et viskestykke til a...
-
Emmerbrød med hibiscus og skovhonning
af Revka El Baz
Ingredienser:
Emmermel, durumhvede, bagestærkt hvedemel, surdej, vand, salt, blå birkes. citron, hibiscusblomster, Honning.
Værktøj:
Dejfad, d...
-
Sesambrød med fermenteret hvidløg
af Revka El Baz
Ingredienser:
Grahamsmel, hvedemel, rugmel, stærkt hvedemel, vand, salt, sesamolie, sesamfrø, et fermenteret hvidløg
Værktøj:
Dejfad, dejsparte...
-
Challah på surdej
af Revka El Baz
Opskriften giver to små brød
Ingredienser:
hvidt, stærkt hvedemel, fuldkornskamut, lys surdej, æg, orangeblomstvand, sesamolie, vindruekerne- ...
-
Næringsindhold i hvedesurdejsbrød
af Rugkop //
Opskrift fra Rugkops Online bagekursus.
Energi: 8397 kJ / 2002 kcal
Protein 72 g
Kulhydrat 398 g
Fedt 7 g
Kostfiber 16 g
Salt 11 g
Brødet vejer...
-
De sarte mavers brød
af Revka El Baz
Ingredienser:
Fuldkornsspelt, stenformalet, sigtet speltmel, lys surdej, salt, vand, honning/maltsirup
Værktøj:
Dejspatel, to forede hævekur...
-
Rug-amok og spelt – og lidt spas med æbler og valnødder
af Revka El Baz
Ingredienser:
Rugmel, fuldkornsspelt, fintsigtet hvede, lys surdej, salt, vand, sirup/honning, æbler, valnød.
Værktøj:
Dejspatel, to foret hæ...
Brug venstre/højre pile til at navigere i diasshowet eller stryg til venstre/højre, hvis du bruger en mobilenhed